17 Temmuz 2013 Çarşamba

THE HEIRS Dizisi Oyuncuların Karakter Listesi

Yeni haberlerle sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz arkadaşlar THE HEIRS dizisi az bir zaman kaldı oyuncular ve oynucakları karakterler hakkında bilgileri sizlerle paylaşmak isteriz.

THE HEIRS Karakter Listesi!!!

1. Kim Tan (18 yaşında) – Lee Min Ho oynuyor– Empire Grup'un mirasçısı- Annesi Empire Group'un genel başkanının sevgilisi. Genel Başkan resmi eşinden ayrılmış Kim Tan’ın annesiyle yaşıyor. Kim Tan'ın yarı üvey bir abisi var. Adı Kim Won. Kim Tan, Cha Eun Sang adında birinden hoşlanıyor.

2. Cha Eun Sang (18 yaşında) – Park Shin Hye oynuyor– Yoon Chan Young ile birlikte büyümüş. Kendini fakirliğin mirasçısı olarak görüyor. Annesi muazzam Empire Grup'un sahibi Kim ailesinin kahyası.
Eun Seong'un bir ablası var. Eun Seong, Kim Tan adında birinden hoşlanıyor.

3. Yoon Chan Young (18 yaşında) – Kim Woo Bin oynuyor- Babası Empire Grup'un sekreteri. Şu anda Lee Bo Na ile çıkıyor. (6. maddeye bakabilirsiniz.) Babası ve Rachel Ryu’nun annesi resmi olarak sevgililer.

4. Rachel Ryu (18 yaşında) – Krystal ya da başka bir genç aktris oynuyor – Büyük Otel Grubu'nun mirasçısı. Kim Tan ile nişanlı ve ona karşılıksız şekilde aşık. Annesi otel grubunun başkanı ve Choi Young Do (7. maddeye bakabilirsiniz.) adında bir oğlu bulunan Oteller zinciri olan bir adamla tekrar evlenmiş. Young Do aralarında kan bağı olmamasına rağmen ebeveynlerinin evliliğinden dolayı Rachel' ın abisi.

5. Kim Won (31 yaşında) –Choi Jin Hyuk oynuyor– Empire Grup'un şu anki başkanı ve Kim Tan'ın yarı üvey abisi. Kim Won'un annesi vefat etmiş. Kim Won Empire Lisesinde öğretmen olan Jeon Hyun Joo ile çıkıyor.

6. Lee Bo Na (18 yaşında) – Krystal ya da başka bir genç aktris oynuyor– Kim Tan'ın eski sevgilisi ve şu anda Yoon Chan Young ile çıkıyor. Bankalar zincirinin mirasçısı.

7. Choi Young Do (18 yaşında) – oyuncu belli değil – Rachel'ın abisi, oteller zincirinin mirasçısı

8. Lee Hyo Shin (18 yaşında) – oyuncu belli değil– Kim Tan’ın abisi Kim Won ile çıkan öğretmenleri Jeon Hyun Joo'a karşılıksız aşk besleyen zengin bir öğrenci.

1 yorum:

  1. Yoon Chan Young'un karakterini yanlış yapmışsınız. Kang Min-Hyuk canlandırıyor o karakteri . Kim Woo Bin Choi Young-Do adında bir karakteri canlandırıyor. Düzeltirseniz sevinirim. Fighting!!! ^^

    YanıtlaSil